Lifestyle

Zbogom kilogrami!

Beyonce otkrila tajnu svoje zavidne figure

Beyonce otkrila tajnu svoje zavidne figure

Trener slavne pjevačice otkrio je da je pjevačica jela jedan veganski obrok dnevno kako bi skinula trudničke kilograme.

31-godišnja majka, koja je u intervjuu prošlog tjedna priznala Oprah da je dobila nevjerojatnih 25 kilograma dok je bila trudna s kćeri Blue Ivy, izbjegavala je hranu životinjskog podrijetla kako bi tijelo dovela u predtrudničku formu.

Njezin trener Marco Borges otkrio je za časopis Life & Style da vegansku prehranu preporučuje svojim klijentima jer tako konzumiraju više povrća. Čini se da postoje i dokazi koji podupiru preporuku Marca Borgesa.

Veganska prehrana, koja isključuje konzumaciju svih životinjskih proizvoda, uključujući mliječne proizvode i jaja, jedna je od najpopularnijih dijeta za 2013. po izboru stranice Daily Beast. Iako su pravila dijete stroga, među koristima veganskog načina života su snižavanje kolesterola i krvnog tlaka, smanjenje rizika od srčanih bolesti i učinkoviti rezultati mršavljenja.

No ovo nije bila radikalna promjena za Beyonce Čak i za vrijeme trudnoće, ona i suprug Jay-Z pridržavali su se djelomično veganske prehrane. Nakon rođenja Blue Ivy, Beyonce je nastavila s veganskim namirnicama, pa se tako njezina užina sastoji od edamama, zelene jabuke i krastavaca prelivenih octom, crvenom paprikom i limunom. Njezin trener kaže kako je plan prehrane uključivao i samo proteinski shake za ručak.

No Beyonce ne održava savršenu liniju samo dijetom nego i intenzivnim treninzima. Tjednima prije nastupa na Super Bowlu pjevačica je radila, otkriva njezin trener, žestoke kardio vježbe, piše Mail Online.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.