Lifestyle

Fešta za sve

Supernova proslavila 3. rođendan

Supernova proslavila 3. rođendan

Uz stihove Colonijine pjesme "Svijet voli pobjednike" i rezanjem velike rođendanske torte završila je velika fešta Supernova centra Zadar, koji je ovu subotu, 09. studenog svečano obilježio treću godinu uspješnog poslovanja u Zadru.

Domaćini su se pobrinuli da ova proslava bude posebna pa se zabavni program sastojao od raznovrsnih izvođača i gostiju u kojem su dominirali simpatični voditeljski dvojac Mirna Maras i Ivan Šarić zabavljajući prisutne kroz mnogobrojne igre, kvizove i natjecanja, u kojima su oni najhrabriji i najspretniji osvajali vrijedne poklone!

Dodatan adrenalin dizali su i nastupi atraktivne break dance skupine, a bilo je i čašćenja ukusnim canapeima u Gušti gastro kutku.

Naravno, i na hodnicima centra je bilo veselo, tamo ste mogli naići na akrobate i žonglera iz cirkuske skupine Artistika koji su svojim točkama zadivili sve prolaznike a posebno djecu!

Točku na i je definitivno postavila grupa Colonia, koja je uz uvijek dobro raspoloženu Indiru oduševljenu publiku držala u plesnom ritmu gotovo sat i pol vremena! Iznenađenje je slijedilo na kraju koncerta - dolazak velike prekrasne torte uz otpuštanje balona iz kojih je na podij sletjelo preko 50 vrijednih poklona!

Voditeljica centra Iva Surić:

- Brojna prodajna mjesta odobrila su posebne rođendanske popuste, što je uistinu razveselilo naše posjetitelje, a oni koji su sudjelovali u natjecanjima, kvizovima i nagradnim igrama mogli su, između ostaloga, osvojiti i Smart TV, Tablet ili čak 3000 kuna na potrošačkoj kartici.

Surić je istaknula da su nakon 3 godine poslovanja u Zadru uistinu zadovoljni postignutim:

- 'Imamo odličnu posjećenost, koju prati i vrlo dobra potrošnja. Posebno smo ponosni na ljetnu sezonu u kojoj bilježimo preko pola milijuna posjetitelja mjesečno', kazala je Surić.

- 'Trenutno u sklopu Supernova centra djeluje i Seljačka tržnica, a vrijednost ovoga projekta prepoznao je i predsjednik Josipović koji je jutros i osobno posjetio centar i tržnicu', istaknula je Surić

- 'Uz brojna događanja, od 09. studenog krenula je i božićna nagradna igra Zlatna Ribica koja će trajati sve do 21. prosinca, a uz partnera OTP banku Supernova će darovati zaista vrijedne nagrade - 20.000 kuna, 2.000 kuna i 1.000 kuna na MasterCard PayPass potrošačkoj kartici OTP banke', najavila je Surić.

- 'U budućnosti ćemo se i dalje truditi našim posjetiteljima i kupcima ponuditi najbolju moguću uslugu, a ovim putem se zahvaljujemo svim suradnicima, partnerima te medijima koji su popratili naš 3. rođendan!'


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.