Lifestyle

Prošetajte Poluotokom, okrijepite se finom spizom...

Prvi tjedan "Đira po gradu" na meniju od 30 kuna - riba!

Prvi tjedan

Kako smo već pisali, manifestacija "Đir po gradu" koja je krenula 24. studenog, obuhvaća i zadarske ugostitelje, gotovo sve na Poluotoku.

Donosimo vam primjere nekih menija od 30,00 kn za tjedan od 25.11. do 1.12.  u restoranima na Poluotoku u sklopu manifestacije. Prvi tjedan na meniju će biti - riba!

Restoran Bruschetta

- srijeda - brudet od sipe s palentom
- četvrtak -
punjene lignje

Konoba Skoblar

- dagnje na buzaru s domaćom tjesteninom do kraja tjedna

Restoran Groppo

- srijeda- domaća tjestenina s dagnjama i cherry rajčicama,
- četvrtak - medaljoni od tune u umaku od kapara uz pire od brokula
- petak -domaći ravioli punjeni paškom skutom u umaku od dagnji
- subota - riblja fritura s domaćim čipsom i tartufatom

Restoran Malo misto

- četvrtak pripremati Sipu na ribarski
- petak Brudet od grdobine. 

Restoran Atrij - file orade i blitva do kraja tjedna

Il Padrino

- srijeda gof s blitvom, do kraja tjedna - tuna s prilogom

Kancona

-srijeda - hama na žaru uz blitvu,
- četvrtak - brudet od friškog bakalara s porilukom i zapečena palenta s kozicama i mozzarelom

Restoran 2 ribara

- srijeda - filet brancina na žaru sa blitvom,
- četvrtak - grdobina u panceti

Restoran Zadar

- srijeda - bakalar bianko i brudet od baklara,
- četvrtak - pržene girice uz prilog


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.