Lifestyle

Ona i On

O čemu pričaju sretni parovi?

O čemu pričaju sretni parovi?

Jedan od najvažnijih čimbenika u komunikaciji sretnih parova jest njihova sposobnost da iskreno podijele svoje osjećaje

Sretni parovi pričaju o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

1. Uspomene
 
Mislimo na sve one lijepe, male i velike, stvari koje ste prošli kao par i kojih se možete prisjetiti svaki put kad se na vaš odnos nadviju tamni oblici. To će vas oboje podsjetiti koliko i zašto se volite te vam tako pomoći u rješavanju problema.
 
2. Osjećaji
 
Jedan od najvažnijih čimbenika u komunikaciji sretnih parova jest njihova sposobnost da iskreno podijele svoje osjećaje jedno s drugim. Ako dobro znate što onaj drugi osjeća, bit će vam lakše ponašati se prema njemu onako kako treba.
 
3. Kakav im je bio dan
 
Sretni parovi u stanju su voditi odvojene živote, ali na kraju danu objasniti si što su radili i postigli. Na taj način, parovi uče kako da se što bolje razumiju, ali i pokazuju jedno drugome da ih zanimaju svi dijelovi života onog drugog.
 
4. Interne šale
 
Možda ti se ne čini tako, ali smijeh i interne šale jako su dobre za vaš odnos te ga mogu itekako poboljšati, jer stvaraju osjećaj još veće povezanosti.
 
5. Preferencije
 
Parovi u zdravim i sretnim vezama ne boje se otkrivanja onoga što vole, iako se njihovo mišljenje razlikuje od partnerovog. Ako osjećaš kao da od njega moraš skrivati neke dijelove sebe, nikad nećeš biti potpuno sretna.
 
6. Manje lijepi trenuci
 
Biti u stanju podijeliti s njim životne trenutke, koji su za tebe bili teški, tužni ili neugodni, znak je da u svog partnera imaš puno povjerenja, što je temelj svake veze.
 
7. Planovi
 
Da to nije to, razgovore o zajedničkoj budućnosti ne biste niti vodili, zar ne?

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.