Lifestyle

Seksi sitnice

Muškarci otkrivaju: Najseksi stvari koje žene rade tijekom seksa

Muškarci otkrivaju: Najseksi stvari koje žene rade tijekom seksa
Thinkstock

Ne boji se biti glasna, zanimaju je nove stvari...znate li što muškarci zaista vole kod žena tijekom seksa?

Svi znamo da postoje mnoge napaljujuće stvari koje će muškarce izbezumiti u krevetu, no postoje i 'male stvari' koje će im zauvijek ostati u sjećanju, piše magazin.net.hr

Trinaest muškaraca nam je otkrilo koje stvari u krevetu su im se urezale u pamćenje, pa žene, možete iskopati malo inspiracije, a znajte i da ćete se i same osjećati vraški seksi dok ih činite...

"Kad mi žena kaže točno što voli. Nema ništa više seksi od toga."

"Djevojka me jednom probudila s oralnim seksom. To je bilo potpuno neočekivano i upravo zbog toga toliko nevjerojatno dobro!"

"Jednom prilikom mi je cura došla doma u haljini koja je imala patentni otvarač naprijed, uzduž haljine. Dok sam ga polako otvarao i pomalo uviđao da ispod ima seksi čipkasto rublje bio sam sve napaljeniji."

"Nakon napornog dana na poslu, te nakon što sam joj se tijekom ručka telefonski požalio o tome koliko užasan dan imam, došao sam doma, a ona me dočekala u seksi rublju i odvukla u spavaću sobu, držeći me za kravatu. Gurnula me na krevet, gledala širom otvorenih očiju, nasmiješila mi se i rekla mi da me voli prvi put dotad. Zatim se bacila na mene, a ja sam joj itekako znao uzvratiti tu ljubav."

"Mene pali kad je žena samouvjerena u seksu i kad mi kaže što voli, a što ne u krevetu. Nema ničeg seksi u curi koja samo leži i pretvara se da uživa. Molim te da mi poštediš ego i izravno kažeš što želiš, jer ćemo na taj način oboje više uživati."

"Volim kad se žena ne boji dati mi do znanja da joj nešto paše. I to ne mora biti samo na način da mi kaže, nego i da me jače stisne ili da glasnije uzdiše."

"Najluđe mi je kad se ne boji biti glasna!"

"Prilično je seksi kad se žena samozadovoljava i pritom natjera svojeg muškarca da je gleda."

"Samopouzdanje je definitivno na vrhu privlačnosti. Kad te gleda u oči i kaže ti koliko joj je dobro dok nešto radiš ili se nasmiješi vragolastim smješkom kad učiniš nešto što joj je super. Ili kad ti šapne u uho tvoje ime u pravom trenutku..."

"Usred seksa mi je rekla: "Tako si j****o seksi". Ne, nismo inače bili vješti u 'prljavim' razgovorima, nego je bila riječ o pravom komplimentu koji me baš napalio i samo učinio da je želim zadovoljiti još više."

"Najbolje mi je kad se igra sa svojim bradavicama i grudima i kad se sva izvije kad se ja spuštam dolje..."

"Jednom sam uletio u stan, a ona me čekala u krevetu u seksu izdanju. Bio je to najbolji seks ikad!"

"Kad ona stavlja prezervativ i usput me gleda u oči. Jednostavno, a seksi."


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.