Lifestyle

Svatko u sebi nosi barem malo ljubomore

4 načina na koje ti loše samopouzdanje uništava vezu

4 načina na koje ti loše samopouzdanje uništava vezu

Samopouzdanje. Neki ga imaju, neki ga nemaju, neki glume da ga imaju iako ga nemaju… upravo je samopouzdanje faktor koji tvoju vezu može pretvoriti u odličnu vezu… ili ju u potpunosti uništiti. Ako nemaš samopouzdanja, postoji šansa da ćeš sabotirati vlastitu vezu:

Postat ćeš ovisna

Ovisna o svom dečku, ovisna o njegovoj pažnji, ovisna o tome da ste uvijek zajedno jer ćeš se bojati da svaki trenutak u kojem niste zajedno predstavlja novu šansu da te prevari… ne moramo govoriti kako će tvoj dečko reagirati na tvoju potrebu da stalno bude uz tebe.

Ljubomora će te pojesti

Svatko u sebi nosi barem malo ljubomore, ali osobe bez samopouzdanja je imaju puno više. Kad ljubomora počne divljati, zdrav razum pada u drugi plan i postaješ nepodnošljiva.

Izgubit ćeš seksualni apetit

Ako nemaš samopouzdanje, uvjerit ćeš samu sebe da nisi privlačna svom dečku, a s tim će doći i smanjena želja za seksom. Time ćeš mu postati još neprivlačnija, a s vremenom ćete postati par koji jednostavno nema seksualni život.

Stalno ćeš trebati potvrdu

Potvrdu da vrijediš, da te voli, da si dovoljno dobra za njega… svakom od nas tu i tamo treba potvrda, ali ako ti treba svakodnevno i ako ne možeš živjeti bez nje, djelovati ćeš očajno.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.