Lifestyle

Ljubav

15 grešaka koje žene rade kod flertovanja

15 grešaka koje žene rade kod flertovanja

Pijanstvo, padanje s nogu i izgovaranje nebuloza niti jednog muškarca neće obradovati • Ako želite ostaviti dojam nedostižne, mislit će da se oko Vas ne isplati truditi i samo ćete pogoršati stvar

Želiš se pokazati u najboljem svijetlu? Stalo ti je do njegovog mišljenja? Ne znaš što radiš krivo?

Možda se pronađeš u nekoliko navedenih pogrešaka:

1.) Stop hihotanju
Kada se djevojke smiju bez nekog posebnog razloga, ispadaju luđakinjama. Ako ste glasni da Vas čuje cijeli kafić, nemojte misliti da će ponovno poželjeti izaći s Vama.

2.) Preopušteno ponašanje ipak se ne traži
Pijanstvo, padanje s nogu i izgovaranje nebuloza niti jednog muškarca neće obradovati. Glavom bez obzira će pobjeći bez da Vas više ikada nazove.

3.) Gledam, pratim, jedva dišem
Nemojte razrogaćiti oči kao da ste vidjeli lava. Slušajte ga, ali bez da se ukipite i djelujete skamenjeno. Budite normalni i ne radite od sebe čudakinju.

4.) Pokažite zainteresiranost, ne skrivajte osjećaje
Neka Vam ne bude neugodno pokazati mu koliko Vam je stalo. Ako želite ostaviti dojam nedostižne, mislit će da se oko Vas ne isplati truditi i samo ćete pogoršati stvar.

5.) Sretnik si što me imaš
Prestanite govoriti kako svi gledaju u Vas i žele biti s Vama pa mu nabijate na nos da je on dobitnik na lotu, jer je s Vama u vezi.

6.) Ne budite zločesti
Sprdanje, ismijavanje i ponižavanje zaista nije primjereno dok pijete kavu s nekim. Ako više ne želite biti u njegovoj blizini, recite mu to na drugi način.

7.) Ne glumite da Vam je sve što on voli baš super
Tijekom vremena će Vas upoznati i shvatiti da ste glumatali. To nigdje ne vodi. Uostalom, različitosti su privlačne. Više će Vas cijeniti ako imate svoje stavove i interese nego li da ste podređeni njegovima.

8.) Hladni ste
Čemu biti hladnog srca kao santa leda? Pomislit će da ne znate pokazivati osjećaje ili da Vam njegovo ponašanje ne odgovara.

9.) Ne izbjegavajte odgovore jer želite ispasti misterioznom
Kada Vas muškarac nešto pita, iskreno mu odgovorite. Izbjegavanjem odgovora pomislit će da mu nešto skrivate što je u svakom slučaju lošije.

10.) Nemojte lagati kako biste ispali kul
Nije Vam potrebno dovoditi se u situaciju da lažete ili preuveličavate kako biste ispali boljom. Kada dozna pravu istinu, bit će razočaran.

11.) Ne uhodite ga na društvenim mrežama (Facebook, Instagram)
Ako frajer vidi da ga stalkate, to mu se nikako neće svidjeti. Neprestano pregledavanje njegovih objava, čitanje statusa i lajkanje svake slike može se protumačiti
opsjednutošću.

12.) Ovisnica o Twitteru
Šaljete cvrkut umjesto privatne poruke, psujete, odgovarate na sva pitanja slavnih. Po tim točkama muškarac će shvatiti „koliko je sati" i postat će mu jasno da s Vama ne treba imati posla.

13.) Namigivanje nije za svakog
Koliko god Vam se ta ideja činila fora, vjerujte da nije..pogotovo ako izgledate komično dok namigujete. Radije pristojnim ponašanjem dohvatite svog muškarca.

14.) Nemojte biti djetinjasti
Slučajno ste se zabili u njega, kao fol. Ma nee, neće biti sumnjivo. Zašto se spuštati na tu razinu? I još govoriti da je to bila sudbina. Uf, ovo je težak promašaj.

15.) Ne pomišljajte na totalno glupi ulet samo kako biste mu dokazali da Vam se sviđa
Krećete u akciju iz razloga što Vam je dosta tajiti mu da ste zaljubljeni u njega. To nije pametno. Za početak barem postavite dobru taktiku.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.