Lifestyle

3 jednostavna i čudna načina da pronađeš motivaciju

3 jednostavna i čudna načina da pronađeš motivaciju

Sjedi za stol, pripremi si omiljeno jelo i uživaj u njemu, sama sa svojim mislima • To znači da na ovo večeru nije pozvan tvoj pametni telefon i sadržaj koji on nudi

Nedostatak življenja u trenutku, dovodi do velikog nedostatka motivacije kod ljudi. 

A ako je to upravo ono što se događa u tvom životu, donosimo 3 jednostavna i pomalo čudna načina, koja će probuditi tvoju uspavanu motivaciju, što je i znanstveno dokazano. Odlična je vijest što ti oni neće oduzeti previše vremena i ni najmanje nisu komplicirani.

1. Pospremanje kreveta

Uskakanje u neuredni krevet je lakše nego u onaj, na čije si pospremanje jutros izgubila 5 minuta. Uloži malo truda ujutro i uživaj u prednostima toga napora, zvanog pospremanje, kada navečer legneš u savršeno pospremljen krevet. Sad si potpuno spremna za još jedan radni dan i brojne obaveze koje on donosi.

2. Ukusni obrok

Sjedni za stol, pripremi si omiljeno jelo i uživaj u njemu, sama sa svojim mislima. To znači da na ovo večeru nije pozvan tvoj pametni telefon i sadržaj koji on nudi. Daj si vremena da razmisliš o svojim sljedećim životnim koracima, a ne da gubiš vrijeme na scrollanje tuđih profila na društvenim mrežama. Iznenadit ćeš se što ti sve može pasti na pamet i koliko ćeš se kasnije bolje osjećati.

3. Slanje e-maila ili pisma

I to samoj, nemotiviranoj sebi, u kojem ćeš se ipak pokušati probuditi iz takvog stanja. Neka ono sadrži stvari na kojima bi trebala biti zahvalna i zbog kojih bi trebala biti ponosna te se dalje nastaviti boriti.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.