Lifestyle

Uz silnu ponudu na tržištu

Koja je najbolja krema protiv bora?

Koja je najbolja krema protiv bora?

Kreme protiv bora su postale najpopularniji kozmetički trend. Različite kozmetičke tvrtke nude kreme koje obećavaju pomlađivanje kože i zaglađivanje bora s prirodnim učinkom botoxa bez injekcija i operacija.

Uz silnu ponudu na tržištu, teško je znati koja krema protiv bora  stvarno djeluje i sigurna je za uporabu. Za savjet smo molili stručnjakinju Jasnu Martinjak, magistricu farmacije.

Kakve sumnje kod stranaka uzrokuje kaotična ponuda krema na tržištu?

Kupci koji dolaze po savjet obično su u nedoumici djeluju li uistinu kreme protiv bora. Razlog tome su razne kreme koje su već isprobali, a nisu pokazale nikakve rezultate. Privuku ih obećanja velikih proizvođača o tome da njihova krema postiže nevjerojatne rezultate, ali istina je drugačija. Ako krema ne sadrži ispravne sastojke, to je gubitak novca. Puno korisnika tijekom vremena izjavi kako bi učinak bio jednak da su kupile neku najobičniju kremu.

Jesu li stranke iz tog razloga još više skeptične i oprezne?

Naravno, zbog lošeg iskustva s kremicama, kupci su vrlo skeptični prije kupnje nove kreme protiv bora. Ne žele ponovo biti razočarani i trošiti novac na neučinkovite kreme. Toga smo mi farmaceuti svjesni, stoga im želimo savjetovati samo proizvode koji zaista djeluju.

Što preporučujete svojim strankama?

Stručnjaci i farmaceuti imaju ozbiljan pristup analizi sastojaka u kremama te sami testiraju djelovanje i učinak kako bi utvrdili koja krema protiv bora zaista djeluje i sadrži prirodne sastojke sigurne za upotrebu, bez neželjenih nuspojava.

Kao stručnjakinja, magistrica farmacije, preporučujem izvanredno učinkovitu kremu protiv bora LUX-FACTOR 4D HYALURON sa 100% prirodnom hijaluronskom kiselinom.

Prirodna, patentirana 4D formula protiv bora djeluje u dubljim slojevima kože i na taj način učinkovito poboljšava izgled bora. Već nakon prve upotrebe, čak i duboke bore su znatno glađe. Redovitom upotrebom poboljšava se tonus kože, a bore se lijepo zaglađuju. Lux-Factor 4D hijaluronska krema klinički je testirana, ima sve relevantne certifikate i ne izaziva neželjene nuspojave.

I sama za njegu lica koristim Lux-Factor 4D hijaluronsku kremu protiv bora i toplo je preporučujem svim ženama koje žele imati mladenačku kožu i blistav ten.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.