Lifestyle

Powered by Bleu Homme

Održan casting za Zagreb IN Style

Održan casting za Zagreb IN Style

Poznati vizažist Alen Ljubić priprema još jedan Zagreb IN Style powered by Bleu Homme koji će održati u Westgateu 19. prosinca i na kojem će svoje aktualne kolekcije predstaviti brojni dizajneri odjeće i nakita.

 

Na castingu koji je održan u poznatom zagrebačkom okupljalištu Khala baru uz Alena Ljubića  su modele birali i suorganizatorice Maja Vračarić Kuljiš i Iva Loparić Kontek, direktor hrvatskog predstavništva brenda Bleu Homme Pavao Nosetić te poznati modni kritičar i dizajner Boris Banović.

„Boris Banović je specijalni gost našeg blagdanskog izdanja Zagreb IN Stylea, a na reviji će predstaviti  mušku i žensku kolekciju koje se ekskluzivno prodaju u Wedding Cityju. Westgate je naš domaćin i oduševljeni smo suradnjom pa najavljujemo pravi spektakl mode s brojnim pratećim događanjima, prezentacijama i darivanjima." - kaže Alen Ljubić.

Osim Borisa Banovića i Bleu Hommea, na velikoj reviji svoje će kolekcije predstaviti dizajnerice Klara Ivanović, Iva Magdić, Božena Bratović Smolić i Martina Kuntić te dizajnerice nakita Iva Horvat i Vesna Martinović, a modnu priču zakružiti će cipele Högl.

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.