Lifestyle

Zdravi i fit

Izazov: U 30 dana do savršene guze!

Izazov: U 30 dana do savršene guze!

Danas vam predlažemo izazov, 30 dana treninga vaše stražnjice s ciljem postizanja onoga što većina djevojaka najviše želi, savršene guze!

Čvrsta i oblikovana stražnjica više je nego poželjna i kod muškaraca te se ovaj izazov i na njih odnosi.

Nije ništa komplicirano, narednih 30 dana svako jutro će izlaziti članak s vježbama za stražnjicu za navedeni dan. Posvetit ćemo se treningu gluteusa, konkretnije treningu čak tri mišića pod nazivima gluteus maximus, gluteus medius i gluteus minimus.

Ono što je odlično ukoliko prihvatite izazov je činjenica kako ćete zaista početi trenirati od sutra, koliko god da ta izjava uobičajeno predstavlja odgodu aktivnosti na koju se odnosi.

Ne treba vam apsolutno ništa više osim dobre volje i želje koja uključuje savršenu stražnjicu, i da, vjere kako vi to zaista možete. Mi smo ovaj izazov osmislili isključivo iz razloga što vjerujemo u vaš napredak.

Nadalje, valja istaknuti kako za treninge stražnjice koji slijede nije potrebno odlaziti u teretanu. Riječ je o vježbama koje se mogu izvoditi u vlastitom domu, ili čak za vrijeme pauze na poslu.

Nastojali smo riješiti vas potencijalnih izgovora koji bi mogli uključivati nedostatak vremena, ili nemogućnost odlaska u teretanu.

Jedino bez čega ne možete sudjelovati u ovom izazovu je stražnjica, a vjerujemo kako nju baš svi imate!


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.