Lifestyle

kuhinja

Savršen trik za sve ljubitelje kuhanih jaja

Savršen trik za sve ljubitelje kuhanih jaja
Thinkstockphotos.com

Da bi zauvijek riješili problem, ima jedan savršen trik s kojim će guljenje kuhanih jaja odsad postati posao koji ćete odraditi u sekundi

Kažu da da sa svježim jajima imamo najviše problema oko guljenja dosadne ljuske koja puca, lomi se i ne da se. Ako su jaja zaista svježa. A svježe je ono što želimo povezati kada su jaja u pitanju, zar ne?

Problem je tim veći ako vam pola bjelanjka ostane na ljusci, a vi ste se još pritom odrekli i kruha pa se s pola jajeta na tanjuru pitate kako se sada propisno najesti? 

Da bi zauvijek riješili problem, ima jedan savršen trik s kojim će guljenje kuhanih jaja odsad postati posao koji ćete odraditi u sekundi.

Jednostavno, u vodu u kojoj se kuhaju jaja ubacite pola čajne žličice soda bikarbone i ljuska će doslovno skliznuti s njih. Pogotovo ako volite meko kuhano jaje s kojim ćete se bez ovog trika, a sa super svježim jajima, izmučiti do bola.


Reci što misliš!