Lifestyle

Ljepota i zdravlje

Pet super savjeta za ljepotu za koje možda još nisi čula

Pet super savjeta za ljepotu za koje možda još nisi čula

Ponekad nam se čini kako ne postoji savjet za ljepotu koji još nismo čuli. Ipak, celebrity vizažisti i frizeri svako malo otkrivaju nove trikove koje koriste na svojim slavnim klijentima, a koje sve žene mogu ponoviti kod kuće.

 

Evo 5 neobičnih savjeta koji zaista pale:

1. Popuni kosu sjenilom

Ako si odlučila podići kosu ili je zalizati na jednoj strani, a čini ti se kako na tjemenu nije dovoljno gusta, popuni rub vlasišta ili područje uz razdjeljak uz pomoć sjenila za oči u boji svoje kose. Možeš koristiti i sjenilo za obrve.

 2. Osvijetli lice korektorom

Highlighter je super stvar, ali preko dana zna izgledati preumjetno. Umjesto njega možeš koristiti i korektor, za nešto blaži efekt.

 3. Pogledaj zrcalo kako bi znala isušuješ li kožu

Vruća voda nije dobra za tvoju kožu, zar ne? Ako se zrcalo u kupaonici zamaglilo, tuš je prevruć i mogao bi isušiti tvoju kožu.

 4. Prvo nanesi šminku na oči

Da, zvuči neobično, ali ima smisla. Bolje je prvo našminkati oči, počistiti nered koje je sjenilo napravilo i zatim našminkati ostatak lica, nego bezuspješno pokušavati skinuti mrvice sjenila s pudera i rumenila.

5. Produlji rok fen frizuri

Želiš da ti fen frizura traje danima? Istu večer u tjeme utrljaj malo suhog šampona. To će osigurati da frizura traje bar dan ili dva dulje.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.