Događaji

8. studenog

U restoranu A'mare humanitarna izložba umjetnice Ane Kolege za Udrugu za Down sindrom

U restoranu A'mare humanitarna izložba umjetnice Ane Kolege za Udrugu za Down sindrom

Iz restorana A'mare pozivaju na večer posvećenu umjetnosti i pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

- U suradnji s Lions klubom Zadar, organiziramo izložbu radova Ane Kolege, a prihod od ulaznica doniramo Udruzi za Down sindrom Zadarske županije. Uz umjetnost, piće dobrodošlice, ukusne zalogaje i DJ-a zajedno ćemo podržati važnu misiju. Vidimo se u petak, 8. studenog od 18 sati - dođite, podržite i budite dio ove priče! - poručuju iz A'mare Restauranta.

2b8933df5138fdb94a737ef654713991.jpg?ranPoziv Lions kluba Zadar

Dragi prijatelji umjetnosti i dobrih djela, 

S velikim zadovoljstvom vas pozivamo na drugu humanitarnu izložbu u restoranu A'mare, organiziranu u suradnji s Lions klubom Zadar. Ove godine izlažemo radove Ane Kolege, zadarske akademske umjetnice čiji prepoznatljivi radovi osvajaju bogatstvom boja i suptilnim detaljima. Ovo je prilika da upoznate njezin jedinstveni pristup umjetnosti i istovremeno podržite značajnu humanitarnu akciju. 

O Ani Kolegi

Ana Kolega svoj umjetnički izričaj gradi na kombinaciji apstraktnih i figurativnih elemenata, stvarajući djela koja svojom razigranom paletom i dinamičnim kompozicijama privlače pažnju, ali i ostavljaju prostor za vlastitu interpretaciju. Ana nije samo umjetnica, već i strastvena zagovornica pozitivnih društvenih promjena, što ovu izložbu čini posebnim spojem umjetnosti i filantropije. 

Za Udrugu za Down sindrom Zadarske županije

Ove godine, sav prihod od prodaje umjetničkih djela bit će doniran Udruzi za Down sindrom Zadarske županije, koja svojim radom pruža podršku osobama s Down sindromom i njihovim obiteljima. Svaka vaša kupnja pridonosi ovoj plemenitoj misiji i pomaže u unapredenju njihove svakodnevnice. 

Podrška Lions kluba i restorana A'mare

Lions klub Zadar i restoran A'mare ponosni su organizatori ovog dogadaja. Prihod od prodaje ulaznica bit će doniran Udruzi za Down sindrom Zadarske županije, a iznos donacije restorana A'mare bit će jednak ukupnom iznosu prodaje karata bez PDV-a. 

Ulaznice je moguće kupiti: na recepciji hotela A'mare i u Lions klubu Zadar (kontakt: Davorka Mezić 098 9835 688) 


Reci što misliš!