Događaji

vremenska prognoza

U djelomice sunčanoj Dalmaciji temperatura i do 24 °C, više oblaka bit će poslijepodne

U djelomice sunčanoj Dalmaciji temperatura i do 24 °C, više oblaka bit će poslijepodne
Šime Zelić/ PIXSELL

U djelomice sunčanoj Dalmaciji temperatura će stići i do 24 °C. Više oblaka bit će poslijepodne kada na sjeveru gdjegod može pasti malo kiše. Vjetar slab i umjeren sjeverozapadni

U srijedu prijepodne će u Slavoniji, Baranji i Srijemu biti većinom sunčano, samo ponegdje uz obale rijeka - jutarnja magla. Popodne porast naoblake sa zapada. Vjetar većinom slab. Najniža temperatura zraka od 6 do 8 °C, najviša dnevna do 19 °C.

Zbog oblačnijeg vremena, danju će u središnjoj Hrvatskoj vrijednosti biti malo niže. Jutro - ponegdje maglovito, a kiše, u drugom dijelu dana, ponajprije može biti u Pokuplju i na Banovini, prema večeri i drugdje. Vjetar slab, od sredine dana i umjeren sjeveroistočni. 

Sjeveroistočnjaka će biti i u gorju, dok će duž obale sjevernog Jadrana zapuhati umjerena bura, podno Velebita i jaka. Uz umjereno do pretežno oblačno vrijeme, mjestimice će padati kiša. Najniža temperatura zraka između 14 i 16 °C, u gorskim krajevima oko 10 °C. Najviša dnevna većinom od 17 do 22 °C. 

U djelomice sunčanoj Dalmaciji temperatura će stići i do 24 °C. Više oblaka bit će poslijepodne kada na sjeveru gdjegod može pasti malo kiše. Vjetar slab i umjeren sjeverozapadni, popodne i jugozapadni pa će more biti malo valovito.

Podjednako i na krajnjem jugu Hrvatske, gdje će biti najviše sunčanih sati. Najniža temperatura zraka od 12 °C u zaobalju do 18 °C na otocima. Najviša između 22 i 24 °C.


Reci što misliš!