Događaji

#transžanrovski zvukovi

Rock&Off Tour oduševio Vinkovce i Zadar

Rock&Off Tour oduševio Vinkovce i Zadar

Rock&Off Tour je ovaj vikend kročio u Vinkovce i Zadar i naravno - oduševio sve prisutne! U petak su u Hang Looseu u Vinkovcima nastupili Zimizelen i Živa, a u subotu su u Zadru, u Polivalentnoj dvorani Providurove palače nastupili Groovetastic i TV EYE!

Hang Looseom su odzvanjali Živini transžanrovski zvukovi koji kombiniraju i mračni elektropop i etno elemente, dok je Zimizelen ponudio publici svoju fantastičnu kantautorsku melankoliju. 

Nastupi Groovetastica i TV EYE-a održali su se u sklopu programa Urbofon Live udruge Prizma, koji za cilj ima razvoj i upoznavanje publike s recentnom hrvatskom nezavisnom glazbenom scenom. Funky house groove benda Groovetastic dočekan je odlično od strane publike i držao ih u dobrom ritmu cijelu večer. S istim oduševljenjem dočekan je i TV EYE koji je ispunio prostor svojim punokrvnim rock'n'rollom. 

"Cilj turneje je omogućiti i pojačati koncertne aktivnosti "Rock&Off" glazbenika koji su "najjače prasnuli" u prethodnoj godini i tako pomoći njihovoj medijskoj promociji, kao i potaknuti daljnji razvoj nezavisne glazbene scene, uz naglasak na obogaćivanje kulturnog programa u manjim sredinama Republike Hrvatske“, rekao je voditelj projekta Davor Drezga.


Reci što misliš!