Događaji

vremenska prognoza

I u četvrtak većinom sunčano i vruće

I u četvrtak većinom sunčano i vruće
PIXSELL

Danju u četvrtak vruće, od 32 do 35 °C, uz slab vjetar s mora danju, a ujutro burin. Prevladavat će sunčano, no neće biti posve stabilno

Na krajnjem jugu Hrvatske i noć sa srijede na četvrtak bit će vrlo topla.

Danju u četvrtak vruće, od 32 do 35 °C, uz slab vjetar s mora danju, a ujutro burin. Prevladavat će sunčano, no neće biti posve stabilno. Sredinom dana postoji mala vjerojatnost za kraći pljusak, uglavnom u unutrašnjosti, lokalno.

Manje vjerojatni nego u srijedu, pljuskovi su i u četvrtak mogući u unutrašnjosti Dalmacije, a duž obale i na otocima srednjeg Jadrana većinom će ostati suho i sunčano. Sredinom dana puhat će umjeren sjeverozapadnjak, moguće ponegdje i s jakim udarima. Vjetar će malo ublažavati dojam vrućine dok će temperatura rasti do 34 °C. 

Na sjevernom Jadranu pretežno vedro i vruće, ujutro pod Velebitom s umjerenom burom, moguće lokalno i jakom, a popodne mjestimice zapadni vjetar. More malo i umjereno valovito. U unutrašnjosti Istre i u Gorskoj Hrvatskoj bit će umjerenog dnevnog razvoja oblaka, ujutro po nekim kotlinama moguća je i kratkotrajna magla. Najviša temperatura u gorju većinom do 30 °C pa će biti malo ugodnije nego drugdje. 

U središnjoj Hrvatskoj sunčano i vruće. Uz granicu sa Slovenijom poslijepodne može biti slabog razvoja oblaka. Noćna temperatura samo nakratko niža od 20 °C, a danju će rasti do 33 °C. 

Na istoku Hrvatske i malo više, do 35 °C, a ujutro ponegdje 17 °C. Prevladavat će sunčano i uglavnom mirno, samo ponegdje s umjerenim sjevernim i sjeveroistočnim vjetrom u Podunavlju.


Reci što misliš!