Događaji

najpoznatija imena hrvatske estrade

Nakon rasprodane Arene Zagreb koncert “Domu mom” u dvorani Krešimira Ćosića

Nakon rasprodane Arene Zagreb koncert “Domu mom” u dvorani Krešimira Ćosića
Igor Soban/PIXSELL

Koncert će okupiti više od dvadeset izvođača među kojima se nalaze najpoznatija imena hrvatske estrade

Povodom najave velikog domoljubnog koncerta “Domu mom”,konferencija za medije će se održati 11. lipnja u 11 sati u PRESS centru Dvorane Krešimira Ćosića, Sportski centar Višnjik u Zadru,

Na konferenciji za medije sudjelovat će gđa Ksenija Abramović, izvršna producentica i direktorica koncerta “Domu mom”, gosp. Luka Kotlar, kreativni producent koncerta “Domu mom”, te izvođači Mate Bulić i Tomislav Bralić.

Nakon rasprodane Arene Zagreb koncert “Domu mom” u produkciji Laudato televizije održat će se u subotu 30. studenog 2024. u velikoj dvorani Krešimira Ćosića u Sportskom centru Višnjik u Zadru.

Koncert će okupiti više od dvadeset izvođača među kojima se nalaze najpoznatija imena hrvatske estrade: Mate Bulić, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Ivica Sikirić Ićo, Meri Cetinić, Tiho Orlić, Dražen Žanko, Zaprešić Boysi, Lucija Zovko, Jure Brkljača, Pava Ravenščak, DIno Petrić, Adalbert Turner Juci, Ivana Kovač kao i mnogi drugi te jedan gost iznenađenja koji će zapjevati najpoznatije domoljubne pjesme i pjesme iz svih krajeva Lijepe Naše.

Ponos, emocije, zahvalnost i ljubav prema domovini ujedinit će brojne posjetitelje u pjesmi i zajedništvu.

 


Reci što misliš!