Događaji

petak, 7. lipnja

Udruga mladih Ahimsa organizira Dan otvorenih vrata 2024.

Udruga mladih Ahimsa organizira Dan otvorenih vrata 2024.

Pozivaju se svi zainteresirani na Dan otvorenih vrata Udruge mladih Ahimsa koji će se održati u petak, 7. lipnja 2024. od 16 do 19 sati u Gradskoj knjižnici Zadar i od 19 do 21 sati na odbojkaškom terenu Športskog centra Višnjik, Zadar.

Ovogodišnji volonterski angažman odlučili smo zaokružiti dvama predavanjima koje će održati profesorice sa zadarskog sveučilišta. Prvo interaktivno predavanje priredile su profesorice s Odjela za psihologiju – Ana Slišković, prof. dr. sc. i Jelena Ombla, izv. prof. dr. sc. – pod nazivom Nevere i bonace: suočavanje sa zahtjevima i izazovima roditeljstva djece s teškoćama u razvoju te će se ono održati od 16 sati u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar. Sljedeće predavanje, Djeca s teškoćama u inkluzivnoj školi, održat će profesorica Smiljana Zrilić, prof. dr. sc. s Odjela za izobrazbu učitelja i odgojitelja, od 17 sati u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar.

Druženje ćemo, već tradicionalno, nastaviti na Višnjiku, točnije na odbojkaškom terenu Športskog centra Višnjik gdje vas od 19 do 21 očekuju razne zabavne i kreativne aktivnosti. Pridružit će nam se treneri, Niko Marketin, Vedran Bajlo i Karla Tadić, te članovi BK Ares – Diabolik koji će pripremiti kratku radionicu boksa u sklopu koje će svi prisutni imati priliku učiti osnovne boksačke vještine, ali i saznati važnost tjelesne aktivnosti u poboljšanju mentalnog zdravlja. Boks kao sport može pružiti brojne benefite za mentalno zdravlje, uključujući povećanje samopouzdanja, smanjenje stresa i razvoj discipline – zato se dođite okušati u boksu i zabavite se s nama.

Ovo je i način da se zahvalimo našim volonterima, suradnicima i svima koji su nas podržavali, ali i prilika da se svi zajedno družimo, bolje upoznamo i proslavimo završetak još jedne uspješne (volonterske) godine, uz nadu da se ponovo vidimo na jesen. Na Danu otvorenih vrata možete očekivati puno zabave i veselja. Dođite podržati našu Udrugu, upoznati njene članove i korisnike raznih programa, ali i ostale volontere koji su ovu godinu nesebično darovali svoje vrijeme za druge.


Reci što misliš!