Događaji

NE PROPUSTITE!

Večeras na Šetnici u Benkovcu 2. Festival poduzetnišva Bukovice i Ravnih Kotara

Večeras na Šetnici u Benkovcu 2. Festival poduzetnišva Bukovice i Ravnih Kotara

2. Festival poduzetnišva Bukovice i Ravnih Kotara održava se večeras, u subotu 25. svibnja 2024. godine od 18,00 do 23,00 sata na Šetnici u Benkovcu.

Udruženje obrtnika Benkovac je u suradnji sa Gradom Benkovcem, Razvojnom agencijom Grada Benkovca, Općinama Polača, Stankovci i Lišane Ostrovičke, Turističkom zajednicom Ravni kotari i komunalnim poduzećem Benković d.o.o. u svibnju 2023. godine organiziralo 1. Festival poduzetništva Ravnih kotara i Bukovice sa ciljem promocije i popularizacije obrtništva, poduzetništva, OPG-a, trgovačkih društava, te ostalih oblika poduzetničke djelatnosti na području Bukovice i Ravnih Kotara.

b6d60f588a9d7864fd877acbda71dbd8.png?v=2Otvorenje 2. Festivala poduzetnišva Bukovice i Ravnih Kotara održat će se večeras  od 18,00 do 23,00 sata na Šetnici u Benkovcu.

Ove godine organizatori planiraju pridružiti i poduzetnike iz ostalih susjednih općina s područja Ravnih kotara.

Ovaj festival ima za cilj promovirati poduzetništvo i ojačati lokalnu poslovnu zajednicu, a na festivalu će sudjelovati brojni lokalni poduzetnici koji će imati priliku promovirati svoje proizvode i usluge, povezati se s kolegama i razmijeniti ideje i iskustva. 

Očekuje nas bogati program Festivala: ponuda hrane i pića, prezentacija „Benkovačkog koktela“ uz koktel majstora... 

  • izložbeni štandovi proizvođača rukotvorina, keramike, nakita, vina, maslinova ulja, smokava, sira i pršuta, razne usluge koje nude poduzetnici  Ravnih kotara i Bukovice.
  • radionica modeliranja gline by Helenart Ceramic 
  • bogata tombola za posjetitelje 
  • glazbena podloga od strane Udruge DJ-a -Ritam Benkovac
  • besplatna hrana za posjetitelje

Reci što misliš!