Događaji

#dhmz

Djelomice sunčano i toplo uz temperaturu do 27 °C

Djelomice sunčano i toplo uz temperaturu do 27 °C
Bojan Bogdanić

Djelomice sunčano. Mala je vjerojatnost za pokoji popodnevni pljusak u unutrašnjosti Dalmacije. Puhat će većinom umjeren sjeverozapadnjak, uz obalu i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura između 24 i 27 °C.

Djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom, ujutro mjestimice u unutrašnjosti magla. Ponegdje kiša i grmljavina, lokalno moguće i izraženiji pljuskovi, uglavnom poslijepodne i navečer u unutrašnjosti. Vjetar slab do umjeren jugoistočni i sjeveroistočni, na Jadranu sjeverozapadni i jugozapadni. Najviša dnevna temperatura od 22 do 27 °C.

U nedjelju promjenjivo oblačno s mjestimičnom kišom, nerijetko i u obliku pljuskova s grmljavinom, uglavnom u unutrašnjosti gdje mogu biti i izraženiji. Od ponedjeljka sunčanije, na kopnu ne i posve stabilno, pa se ponajprije u Gorskoj Hrvatskoj i unutrašnjosti Dalmacije lokalno očekuju pljuskovi, a u utorak i na moru raste vjerojatnost za kišu. Vjetar na kopnu većinom slab, na Jadranu i umjeren sjeverozapadni, u nedjelju prolazno i bura te jugoistočnjak. Temperatura zraka bez veće promjene.


Reci što misliš!