Događaji

radovi na cesti

Od danas 10 dana radova na Putu Bokanjca i Benka Benkovića

Od danas 10 dana radova na Putu Bokanjca i Benka Benkovića

Danas počinju radovi u ulicama Put Bokanjca i Benka Benkovića. Trajat će 10 dana. Na stranicama Grada Zadra objavljeno je da će se prometovanje odvijati prema privremenoj regulaciji.

"Privremena regulacija prometa obuhvaća zatvaranje Ulice Benka Benkovića za sav promet u neposrednoj blizini raskrižja ulica Put Bokanjca / Put Nina na dan 25. svibnja 2024.g. (subota) te će isti dan biti omogućeno prometovanje.

U ulici Put Bokanjca od dana 29. svibnja 2024.g. (srijeda) regulacija prometa obuhvaća zatvaranje prometne trake i zabrane prometovanja u smjeru Bokanjca od raskrižja Put Nina / Benka Benkovića do raskrižja Put Bokanjca / Franje Petrića („Villa Fresti“), svakog radnog dana u vremenu od 8:00h – 16:00h nakon čega bi se omogućilo normalno prometovanje."

Obavještavaju se vozači u cestovnom prometu da će zbog izvođenja radova prekopavanja društva KONEKTOR d.o.o. iz Sukošana u ulici Put Bokanjca i Ulici Benka Benkovića u Zadru na snazi biti privremena regulacija prometa.          

Privremena regulacija prometa obuhvaća zatvaranje Ulice Benka Benkovića za sav promet u neposrednoj blizini raskrižja ulica Put Bokanjca / Put Nina na dan 25. svibnja 2024.g. (subota) te će isti dan biti omogućeno prometovanje.

U ulici Put Bokanjca od dana 29. svibnja 2024.g. (srijeda) regulacija prometa obuhvaća zatvaranje prometne trake i zabrane prometovanja u smjeru Bokanjca od raskrižja Put Nina / Benka Benkovića do raskrižja Put Bokanjca / Franje Petrića („Villa Fresti“), svakog radnog dana u vremenu od 8:00h – 16:00h nakon čega bi se omogućilo normalno prometovanje.

Predvidivo trajanje radova je 10 radnih dana.           

Pozivamo sve sudionike u prometu da poštuju privremenu postavljenu signalizaciju, te molimo za strpljenje i razumijevanje radi poteškoća u prometu.


Reci što misliš!