Događaji

#donacija

Ninski vatrogasci donirali vatrogasno vozilo DVD-u Kali - Kukljica

Ninski vatrogasci donirali vatrogasno vozilo DVD-u Kali - Kukljica
Kali Online

Stožer civilne zaštite općine Kali, objavio je da je Dobrovoljno vatrogasno društvo Kali- Kukljica, uz dva postojeća, dobilo je još jedno vatrogasno vozilo. DVD „Pljusak“ Nin, doniralo je vatrogasno vozilo.

Preventiva, kvalitetna organizacija i dobra opremljenost od iznimne su važnosti u borbi protiv požara, u svim dijelovima županije, a posebno na otocima. 

 DVD „Pljusak“ Nin, na prijedlog zapovjednika Vatrogasne zajednice Zadarske županije Mateja Rudića i predsjednika Željka Šoše, doniralo je vatrogasno vozilo DVD-u Kali – Kukljica. Vozilo je, u ime DVD-a Kali – Kukljica preuzeo načelnik Stožera civilne zaštite Kali, Frank Mišlov.

 „Zahvaljujem, u ime općine Kali i općine Kukljica, DVD-u „Pljusak“ i Vatrogasnoj zajednici Zadarske županije na ovoj vrijednoj donaciji, koja još jednom potvrđuje vatrogasnu solidarnost, vozilo je itekako dobrodošlo, turistička sezona je pred vratima, kao i ljetne vrućine, kad su pri visokim temperaturama mogućnosti izbijanja požara znatno povećane. 

Brza intervencija od velike je važnosti, a u tom smislu preventivna zaštita, kao i briga o otocima, koji su odvojeni od kopna, ima posebno značenje“ – istaknuo je načelnik Stožera civilne zaštite općine Kali, Frank Mišlov.


Reci što misliš!