Događaji

1. kolovoz

Svjetski glazbeni brend Defected najavio ljetno izdanje u Tisnom

Svjetski glazbeni brend Defected najavio ljetno izdanje u Tisnom

Hrvatska je stala uz bok nekoliko država koje su odabrane za proslavu 25 godina rada svjetskog glazbenog brenda Defected.

Nagrađivani zagrebački klub Peti Kupe bio je ispunjen do posljednjeg mjesta, a događaj je bio unaprijed rasprodan. Izvrsna energija bila je začinjena house hitovima u režiji DJ zvijezda Low Steppa, Catz 'n Dogza, Monkie te Riva Starra.  Uz njih, posjetitelje su dobro zagrijali hrvatski DJ-i iz brenda Dobar House Elena Mikac i Tom Bug.

Hrvatska je uz Ibizu jedina destinacija u kojoj Defected ove godine ima nekoliko slavljeničkih evenata. Najveći ovogodišnji događaj je ljetni izdanje Defected Croatia koje se održava od 1. do 4. kolovoza u Tisnom. Interes za ovaj događaj je izniman, s velik dio ulaznica je već rasprodan.

U četiri festivalska dana u The Garden Resortu će nastupiti više od 80 izvođača među kojima su i Crazy P, Dimitri from Paris, Kenny Larkin, Sam Divine, The Shapeshifters i drugi. Ovaj Festival predstavlja najbolje od plesne house glazbe, a svake godine okuplja više od 5 tisuća posjetitelja iz cijelog svijeta.

Odlikuje ga posebna atmosfera i vrhunska produkcija, a ovog ćemo ljeta plesati na tri festivalske pozornice, na dnevnim partijima, kao i na zabavama na brodu. Jedan od vodećih svjetskih glazbenih medija Mixmag festival je opisao kao „ekstravagantni spektakl“. Nadilazeći tradicionalnu festivalsku ponudu, Defected Croatia nudi i impresivan wellness program, sa svakodnevnim satovima joge i sastancima svjesnosti kako biste uravnotežili kasne noći na plesnom podiju.

Regionalne ulaznice za Defected Croatia u prodaji su putem linka:

https://www.entrio.hr/event/defected-croatia-2024-15133


Reci što misliš!