Događaji

English in Maritime Week

Pomorska škola Zadar otvorila vrata svijetu engleskog jezika u pomorstvu

Pomorska škola Zadar otvorila vrata svijetu engleskog jezika u pomorstvu

U Pomorskoj školi Zadar započela je manifestacija English in Maritime Week s ciljem promicanja važnosti jezika kroz edukativne programe i aktivnosti.

Ravnatelj Marin Perinić izrazio je zahvalnost svim sudionicima, naglasivši njihovu nepokolebljivu podršku i predanost koja je ključna za uspjeh ovog događaja.

Posebno priznanje upućeno je Svetku Perkoviću, našem pokojnom ravnatelju, čija vizionarska ideja “English Friday” služi kao inspiracija za ovu manifestaciju. Ravnatelj Perinić istaknuo je kako je Perkovićev duh vodilja koji nas i dalje okuplja u zajedničkom entuzijazmu i stremljenju ka izvrsnosti.

Tijekom tjedna, sudionici će imati priliku sudjelovati u raznolikim aktivnostima, uključujući predavanja, radionice i izložbe, sve u duhu jačanja jezičnih vještina i profesionalnih kompetencija u pomorskom kontekstu.

English In Maritime Week su otvorili s dva gostujuća predavača Mate Barić, izvanredni profesor s Pomorskog odijela Sveučilišta u Zadru s predavanjem "Ships and waves" i Ted Vrkić, tajnik Aerokluba Zadar s predavanjem "Archaeology of World War II airplanes" .

U školi su i postavljene dvije izložbe "Underwater Photography" , autorska dijela Đanija Iglića i Ronilačkog kluba Sv. Roko te izložba rukotvorina tehničkog osoblja s morskim motivima.
 


Reci što misliš!