Događaji

potpisivanje sporazuma

Novalja domaćin poznate utrke CRO Race

Novalja domaćin poznate utrke CRO Race
Željko Lukunić/PIXSELL

Od 2015. godine kad je utrka pokrenuta, podršku joj daju najviše državne institucije!

Prošlogodišnje uspješno partnerstvo između tvrtke TOP SPORT EVENTS, organizatora  međunarodne biciklističke utrke CRO Race, i Grada Novalje bit će okrunjeno potpisivanjem  novog Sporazuma o suradnji u srijedu 10. travnja, s ciljem daljnjeg unaprjeđenja destinacije i ovog renomiranog  sportskog događanja.  

O projektu i značaju ovog Sporazuma govorit će direktor utrke Vladimir Miholjević, a  predviđeno je da se na konferenciji obrate i gradonačelnik Grada Novalje i predsjednik  Turističke zajednice Grada Novalje Ivan Dabo te direktorica Turističke zajednice Grada Novalje Marina Šćiran. 

Ova suradnja ima višestruki značaj za Novalju. Osim što služe kao sredstvo promocije grada na  nacionalnoj i međunarodnoj razini te za privlačenje pažnje sportskih entuzijasta i turista,  ovakva partnerstva također pružaju priliku za razmjenu stručnosti i iskustva u organizaciji  sportskih događaja.

To može rezultirati dugoročnim koristima za razvoj sportske infrastrukture  i turističke ponude ne samo Novalje, već i cijelog otoka Paga. 

Od 2015. godine kad je utrka pokrenuta, podršku joj daju najviše državne institucije kao što su  Vlada Republike Hrvatske, Ministarstvo turizma i sporta, Ministarstvo održivog razvoja,  Hrvatska turistička zajednica te mnogi drugi gradovi i županije koji su domaćini starta i cilja ili  prolazni ciljevi nekih od etapa.  

 


Reci što misliš!