Događaji

rok: 19. veljače

Financiranje projekata poticanja razvoja civilnog društva na otocima za 2024. godinu

Financiranje projekata poticanja razvoja civilnog društva na otocima za 2024. godinu
otokpasman.hr / Radio Zadar

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za prijavu projekata poticanja razvoja civilnog društva na otocima u 2024. godini.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za prijavu projekata poticanja razvoja civilnog društva na otocima u 2024. godini.

Opći cilj javnog poziva je stvaranje povoljnog okruženja za razvoj civilnog društva na otocima, jačajući ulogu i kapacitete organizacija civilnog društva i podržavajući njihovo umrežavanje, dok specifičnim ciljem je osnaživanje uloge i kapaciteta organizacija civilnog društva na otocima i to putem provedbe kvalitetnih projekata i inicijativa kojima se doprinosi poboljšanju kvalitete života otočnog stanovništva.

Prihvatljivi prijavitelji su organizacije civilnog društva koje imaju sjedište i djeluju na području otoka, a koje su osnovane u skladu s posebnim propisom kojim se uređuje civilno društvo.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava ovog poziva iznosi 300.000 eura, pri čemu je minimalan iznos tražene financijske podrške 4.000 eura, a maksimalan 10.000 eura.

Zainteresirani mogu prijavu podnijeti isključivo elektroničkim putem popunjavanjem propisanih obrazaca i postavljanjem propisane dokumentacije u sustav financijskepodrske.hr.

Rok za podnošenje prijava je 19. veljače:

podnošenje elektroničke prijave u sustavu financijskepodrske.hr do 19. veljače 2024. godine najkasnije do 12:00 sati
podnošenje Dokumenta o verifikaciji do 19. veljače 2024. godine do 24:00 sata na mail adresu: ocd-otoci@mrrfeu.hr

Zainteresirani mogu pitanja vezana uz javni poziv postavljati na mail adresu: ocd-otoci@mrrfeu.hr do 10. veljače, a tekst javnog poziva, upute za prijavitelje te svi obrasci koje je prijavitelj dužan unijeti nalaze se na poveznici.


Reci što misliš!