Događaji

vremenska prognoza

I subota razmjerno topla, na Jadranu i pretežno sunčana

I subota razmjerno topla, na Jadranu i pretežno sunčana
I. P.

U Dalmaciji pretežno sunčano, u njezinoj unutrašnjosti mjestimice s umjerenom naoblakom. Puhat će umjeren, prema otvorenom moru mjestimice i jak sjeverozapadni vjetar

U subotu na istoku Hrvatske promjenjivo oblačno te iznadprosječno toplo. Mjestimice će pasti i malo kiše, i to uglavnom u prvom dijelu dana. Puhat će povremeno umjeren sjeverozapadni vjetar. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 4 °C, a najviša dnevna između 11 i 13 °C.



Podjednaka temperatura i u središnjoj Hrvatskoj, gdje će biti djelomice sunčano. Više oblaka na sjevenom dijelu gdje će ponegdje pasti i malo kiše. Vjetar slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni. 

Na sjevernom Jadranu pretežno sunčano, a u Gorskom kotaru i Lici oblačnije. Vjetar slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni, u gorju jugozapadni. Jutarnja temperatura od 3 do 5 °C, uz obalu između 8 i 10 °C; dnevna od 10 do 12 °C, na moru između 13 i 15 °C.

U Dalmaciji pretežno sunčano, u njezinoj unutrašnjosti mjestimice s umjerenom naoblakom. Puhat će umjeren, prema otvorenom moru mjestimice i jak sjeverozapadni vjetar pri čemu će more biti umjereno valovito i valovito. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 4 °C, na obali i otocima između 10 i 12 °C, a najviša dnevna uglavnom od 12 do 16 °C.

Na jugu Hrvatske podjednaka temperatura, pri čemu će biti djelomice sunčano, povremeno s umjerenom i povećanom naoblakom. Puhat će slabo do umjereno jugo i južni vjetar.


Reci što misliš!