Događaji

Javni Poziv udrugama do 16. studenoga

Osniva se Radna skupina koja će pripremiti prijedlog Statuta Centra za suvremenu umjetnost, kulturu i mlade

Osniva se Radna skupina koja će pripremiti prijedlog Statuta Centra za suvremenu umjetnost, kulturu i mlade
Iva Pejković

Grad Zadar upućuje Javni poziv za prijavu predstavnika udruga sa sljedećih područja: Udruge koje se bave mladima (1), Udruge s područja nezavisne scene (1), Udruge iz spektra podrške i pomoći mladima (psihologija, pedagogija), (1) Udruge s područja kulture (1), Udruge s područja tehničke kulture / STEM područja (1), Udruge s područja neformalnog obrazovanja (1)

Poziv predstavnika javnih udruga upućuje se radi osnivanja Radne  skupine koja će zajednički pripremati prijedlog Statuta Centra za suvremenu umjetnost, kulturu i mlade te gradonačelniku Grada Zadra predložiti vršitelja/vršiteljicu dužnosti Ustanove.

Mole se zainteresirane udruge i predstavnici udruga da do 16. studenog 2023. dostave zamolbu za sudjelovanjem u Radnoj skupini te prilože:

-            Životopis predstavnika Udruge

-            Reference Udruge koju predstavnik zastupa

Prijava se može podnijeti:

  • na adresu: Grad Zadar, Odbor za izbor i imenovanja, Narodni trg 1, 23000 Zadar, s naznakom „Prijava za Javni poziv“
  • Električnom poštom kao (skenirani) dokument u PDF formatu (kako bi bio vidljiv vlastoručni potpis kandidata) na e-mail grada@grad-zadar.hr.

Po zaprimljenim prijavama Odbor za izbor i imenovanje s kandidatima će obaviti kratki intervju, te zatim donijeti prijedlog članova Gradskom vijeću Grada Zadra.


Reci što misliš!