Događaji

četvrtak, 9. studenog

INOVAcija poziva na završnu konferenciju projekta PODUZMI

INOVAcija poziva na završnu konferenciju projekta PODUZMI

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija poziva na završnu konferenciju projekta „Učinkovito aktivno PODUčavanje i učenje o PODUzetništvu u gospodarski nerazvijenim i ruralnim PODručjima . PODUZMI“

Završna konferencija će se održati u četvrtak, 9. studenog 2023. godine u vremenu od 11 do 12 sati u multifunkcionalnoj dvorani Centra za kreativne industrije, Put Murvice 3A, 23 000 Zadar (III kat).

Projekt Učinkovito aktivno PODUčavanje i učenje o PODUzetništvu u gospodarski nerazvijenim i ruralnim PODručjima – PODUZMI ima za cilj razraditi model podučavanja baziran na podizanju kreativnosti i poduzetničkog razmišljanja kod učenika.

Nositelj projekta je Ustanova INOVAcija, a partneri: O.Š. Nikole Tesle Gračac, Sveučilište u Zadru te norveški partner Vinco Innovation AS.

Projekt 'PODUZMI' financiran je u okviru programa „Lokalni razvoj i smanjenje siromaštva“ koji čini dio financijskih mehanizama Europskog gospodarskog prostora i Kraljevine Norveške. Provedba projekta je započela 1. listopada 2022. i traje do 30. studenog 2023.

Kroz projekt su stručnjaci sa Sveučilišta u Zadru izradili novi model podučavanja u poduzetništvu. Model je implementiran kroz pilot program u OŠ Nikole Tesle u Gračacu. Kroz projekt je također opremljena knjižnica škole i pretvorena u moderan edukacijski prostor.


Reci što misliš!