Događaji

21. listopada

Rišpetovci pripremaju veliki glazbeni spektakl u Ciboni

Rišpetovci pripremaju veliki glazbeni spektakl u Ciboni
happyFM

Dalmatinski slavuji - kako ih od milja publika zove bili su gosti Special Happy Show-a. Pero Kozomara i Ivo Amulić slušateljima su otkrili što to Rišpet uskoro priprema u Ciboni, prisjetili se anegdota s nastupa, ali i tko je glavni odgovorni među dečkima. Pojasnili su i zašto su iz imena izbacili riječ ‘klapa’, a da se njih pita - Mate Mišo Kovač bi bio premijer

Vole ih sve generacije, na koncertima publici jamče dobru zabavu, u protivnome vraćaju novac za karte – našalili su se Rišpetovci koji 21. listopada pripremaju veliki koncert u Ciboni- prenosi happy FM.

Sigurno će biti odlično, veselimo se, kod nas na nastupima je uvijek zabavno i zanimljivo. Evo prošli tjedan smo nastupali u okolici Osijeka, žena iz publike, Ivina obožavateljica je vikala – Ivo, Ivo, Ivo toliko je bila uporna da smo mi zastali, a ona je onda naručila pjesmu koja uopće nije naša, prisjetio se Pero Kozomara - 'capo di tutti capi' kako ga je prozvao Ivo Amulić.

RišpetPero pomno prati brojke prodanih karata svaki dan više puta, ja sam opušteniji i fokusiran sam na pjevanje. U Ciboni ćemo izvesti pjesme koje zagrebačka publika još nije imala priliku čuti – otkrio je frontmen Amulić.

Slušateljima Happy FM-a su pojasnili i zašto su ispred imena Rišpet – što zapravo znači ponos, izbacili riječ ‘klapa’. 

Samo iz praktičnih razloga. Mi smo zapravo pop, dalmatinski pop, moderni, s tim klapa u imenu se svrstavamo u određeni ‘folder’ koji je namijenjen isključivo klapskom pjevanju, što glazbenim urednicima znači puno -objasnio je Amulić, dok je Kozomara dodao – promjena je tek kozmetička sve drugo je ostalo isto.  

Dobra smo ekipa, ja ću ti reći iskreno ima sigurno u Splitu neki bolji bas, bolji prvi tenor, međutim naši su najbolji ljudi, karakterno najbolje osobe, fenomenalne osobe i 13 godina zato i opstajemo zajedno  - pohvalio se svojom ekipom Kozomara.

Ekipa Happy FM-a dečkima je zadala izazov da poslože Vladu iz redova hrvatskih glazbenika.

Mate Mišo Kovač bi bio premijer jer ga svi slušaju kada samo digne ruke, Mladen Grdović ministar zdravstva jer ima najviše iskustva sa stanjima radi kojih završiš u bolnici, dok bi Miroslav Škoro bio ministar poljoprivrede, jer je Slavonac i već ima iskustva.

Turizam bi zapao Gibu jer je on internacionale, a Goran Karan bi bio ministar vanjskih poslova. O financijama bi brinuo Jole jer je iz Zagvozda, što je blizu Imotskom – nadopunjavili su se Rišpetovci.

Komentirali su i nedostatak sportskih i glazbenih dvorana u Zagrebu i Splitu, kao dva najveća grada po broju stanovnika u zemlji i složili su se da je to odraz činjenice koliko država vodi računa o ovim sektorima. Naime, Split je ostao bez Spaladiuma, a i Zagreb ostaje bez mnogih adekvatnih dvorana. ‘Nešto što je vani normalna stvar, kod nas se stavlja pod tepih’.

Uoči datuma koncerta u Ciboni, 21. listopada, Kozomara koji za sebe kaže da je kontrol frik pomno prati brojke prodanih karata svaki dan više puta, dok je Amulić nešto opušteniji i fokusiran na pjevanje. U pripremama je kompletni ansambl, šest glazbenika te nove pjesme koje još nisu izveli u Zagrebu.


Reci što misliš!