Događaji

naši školji

Općina Preko sufinancirat će nabavu drugih obrazovnih materijala učenicima osnovnih škola

Općina Preko sufinancirat će nabavu drugih obrazovnih materijala učenicima osnovnih škola
Marko Lukunić/PIXSELL

Prema odluci općinskog načelnika, Općina Preko sufinancirat će nabavu drugih obrazovnih materijala učenicima koji pohađaju osnovnu školu na području Općine Preko

Drugi obrazovni materijali (radne bilježnice, mape, atlasi, zbirke i sl.) sufinancirat će se u visini do 60,00 eura od iznosa cijene nabavljenih materijala roditeljima ili skrbnicima na tekući račun naveden u zahtjevu za sufinanciranje uz predočenje računa za kupljene druge obrazovne materijale.

Pravo na sufinanciranje ostvaruju učenici od prvog do osmog razreda osnovne škole s područja Općine Preko u školskoj godini 2023./2024. koji imaju prebivalište na području Općine Preko.

Zahtjevi za sufinanciranje dostavljaju se do 30. rujna 2023. godine poštom ili osobno u Općinu Preko, Trg hrvatske nezavisnosti 2, 23273 Preko, ili na e-mail financije@preko.hr

Sredstva za sufinanciranje drugih obrazovnih materijala bit će isplaćena iz Proračuna Općine Preko za 2023. godinu iz Programa socijalne skrbi, stavka Ostale naknade građanima i kućanstvima iz proračuna, podstavka Subvencioniranje školskih udžbenika.

 


Reci što misliš!