Događaji

vremenska prognoza

U Dalmaciji obilje sunca, temperatura će danju dosezati i 34°C, noć također topla

U Dalmaciji obilje sunca, temperatura će danju dosezati i 34°C,  noć također topla
Iva Pejković

U Dalmaciji će biti obilje sunca, temperatura će danju dosezati i 34°C, a noć će također biti topla. Ujutro slaba i umjerena bura, od sredine dana umjeren sjeverozapadnjak i zapadnjak

Vrućina će najizraženija biti na dijelu sjevernog Jadrana uz umjerenu opasnost od djelovanja na zdravlje, a u Lici temperatura može porasti do 29°C.

Prevladavat će sunčano, u Gorskome kotaru poslijepodne uz jači razvoj oblaka i poneki kratkotrajni pljusak s grmljavinom koji može zahvatiti i riječko područje. Po kotlinama gorskih predjela ujutro ponegdje magla. U noći i ujutro umjerena, podno Velebita na udare i jaka bura, zatim će slabjeti i okrenuti na sjeverozapadnjak.

U Dalmaciji će biti obilje sunca, temperatura će danju dosezati i 34°C, a noć će također biti topla. Ujutro slaba i umjerena bura, od sredine dana umjeren sjeverozapadnjak i zapadnjak uz većinom malo valovito more temperature oko 26°C.

Na južnom Jadranu će dominirati vedrina, nakon tople noći i jutarnjeg burina. Danju do umjeren jugozapadnjak, na otvorenom moru sjeverozapadnjak, a najviša temperatura oko 32°C.

 


Reci što misliš!