Događaji

Nogomet

Zagreb pun policije uoči utakmice AEK-a i Dinama

Zagreb pun policije uoči utakmice AEK-a i Dinama
Luka Stanzl/PIXSELL

Dinamo i AEK odigrat će od 20 sati na Maksimiru prvu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka, ali u iznimno specifičnim uvjetima zbog huliganskog sukoba sa smrtnim ishodom u Ateni prošlog tjedna

Iz Uefe su već naglasili da će uslijediti rigorozne kazne ako se upali samo jedna baklja, a one će biti još gore ako dođe do nekog većeg incidenta. Zato iz redova hrvatskog prvaka pozivaju navijače neka pokažu kako se navija za svoj klub.

“Pokažimo svijetu tko smo! Zadnjih nekoliko dana imamo prilike čitati razne tekstove o našem klubu i o našim navijačima… Oduvijek kao klub gajimo fer i sportsko navijanje! Na našem Maksimiru atmosfera je uvijek onakva kakva i treba biti! Pokažimo to i ovoga utorka, pokažimo svijetu kaj je Zagreb, kaj je Dinamo i kaj su Purgeri”, stoji u objavi Dinama na društvenim mrežama.

Regulacija prometa je na snazi, odvija se po posebnim naputcima policije, a igrači, stručni stožer i vodstvo AEK-a imaju posebnu pratnju gdje god se kreću. Također, da ništa ne bi u ovako napetoj situaciji izmaknulo kontroli, brine i helikopter koji će nadlijetati stadion i njegovu okolicu.

Utakmicu u detalje možete pratiti uživo u tekstualnom prijenosu na Sport Klubu.

 


Reci što misliš!