Događaji

4. kolovoza 2023.

Tradicionalna Biogradska noć

Tradicionalna Biogradska noć
Vinko Pešić

Manifestacija je koju organizira Turistička zajednica grada Biograda na Moru održat će se 4.08.2023. godine (petak) od 20.30 sati na Rivi.

Ova tradicionalna turistička manifestacija puna je doživljaja gdje se dočaravaju razni zvučni i svjetlosni efekti: piromuzički vatromet i defile osvijetljenih brodova, piše Discover Biograd na službenoj web stranici Biograda na moru.

Svi posjetitelji moći će uživati u pripremi specijaliteta na otvorenom, od poljičkog soparnika, brudeta, uštipaka pa do pečenih srdela koje će besplatno dijeliti TZ grada Biograda. Na manifestaciji će sudjelovati i razni OPG-i i udruge koji nude svoje autohtone proizvode kao što su maslinovo ulje, sirevi, likeri i rakije, suhe smokve, med, ali i rukotvorine poput unikatnog nakita i dekoracija.

Za zabavno - glazbeni program na dvije pozornice na Rivi zaduženi su Luka Nižetić, Swingers band te uvijek dragi gosti grada Biograda - Rišpet.

Vrhunac Biogradske noći svakako je, kao i svih ovih godina, spektakularni piromuzički vatromet koji je postao i zaštitni znak ove manifestacije, a po kojoj naši gosti planiraju svoj odmor.

Biogradska noć predstavlja vrhunac biogradskog ljeta, a okupi više desetaka tisuća posjetitelja pa ih barem toliko očekujemo i ove godine.

Dođite na Biogradsku noć i osjetite posebnu atmosferu ove ljetne večeri.

 


Reci što misliš!