Događaji

di večeras?

Crnohumorna drama Bolesnica u Kino Zoni

Crnohumorna drama Bolesnica u Kino Zoni
Kino Zona

"A sada nešto potpuno drugačije..." prikladan je uvod u nedjeljni film iz ciklusa "Najbolje od FMFS-a", satiričnu crnohumornu horor dramu ''Bolesnica''!

Konobarica Signe i umjetnik Thomas narcisoidni su par u kompetitivnoj i nezdravoj vezi koja se dodatno intenzivira kada Thomasu iznenada poraste popularnost u svijetu suvremene umjetnosti.

Kao odgovor na njegovu slavu, Signe se očajnički pokušava predstaviti kao zanimljivija osoba i privući veću pažnju u društvu, pritom koristeći sve radikalnije metode...

Debitantski film norveškog redatelja Kristoffera Borglija, premijerno je prikazan u sklopu Un Certain Regard na festivalu u Cannesu, a valja naglasiti i kako je fantastična Kristine Kujath Thorp za svoju nezaboravnu ulogu Signe nagrađena priznanjem kritike za najbolju glumicu na međunarodnom Dublin film festivalu.

''Bolesnica'' je na rasporedu u nedjelju 16. srpnja s početkom od 21h, ulaznice po cijeni od 4 eura (30, 14 kuna) mogu se kupiti na samoj lokaciji prikazivanja (Poljana Branka Stojakovića – između Kazališta lutaka i Sv. Dominika) od 20:00 h.


Ulaznice se mogu rezervirati porukom u inbox profila Kino Zone na Facebooku i Instagramu, e-mailom na: info@kino-zona.com te SMS i WhatsApp porukom na 099/7208342.

U slučaju kiše ili lošeg vremena projekcija se odgađa.

Program Kino Zone sufinanciran je sredstvima Grada Zadra, Turističke zajednice grada Zadra i Hrvatskog audiovizualnog centra, a odvija se u partnerstvu s Kazalištem lutaka Zadar. 

 

 

Reci što misliš!