Događaji

dobre vijesti

Na Belafuži obavljen tehnički pregled izvršenih radova na sustavu odvodnje

Na Belafuži obavljen tehnički pregled izvršenih radova na sustavu odvodnje

Izvedena je priprema za 140 kanalizacijskih kućnih priključaka u svrhu budućeg spajanja objekata, rekonstrukcija i dogradnja vodovodne mreže u duljini od cca 1060 m, te su obnovljena 73 vodovodna kućna priključka kao i kolnička konstrukcija.

20. lipnja 2023. godine obavljen je tehnički pregled u postupku izdavanja uporabne dozvole za uporabu građevine infrastrukturne namjene vodno-gospodarskog sustava (građevina u sustavu odvodnje otpadnih voda), 2. b skupine, oborinska i fekalna kanalizacijska mreža, BELAFUŽA.

- Ovim putem pozivamo korisnike da predaju Zahtjev za priključenje na komunalnu vodnu građevinu za javnu odvodnju, piše u priopćenju medijima.

U okviru cjeline Belafuža, izgrađeni su cjevovodi za fekalnu odvodnju u duljini od cca 1.500 m i cjevovodi za oborinsku odvodnju u duljini od cca 1.200 m, izvedena je priprema za 140 kanalizacijskih kućnih priključaka u svrhu budućeg spajanja objekata, izvršena rekonstrukcija i dogradnja vodovodne mreže u duljini od cca 1060 m, obnovljena 73 vodovodna kućna priključka kao i kolnička konstrukcija.

Asfalt je ugrađen u punoj širini ulica (cca 10.000 m²), koje su bile predmet zahvata. Radove je izveo Ludwig Pfeiffer Hoch-und Tiefbau GmbH&Co.KG u sklopu projekta Aglomeracije Zadar Petrčane.

Ovim projektom obuhvaćene su ulice:

ul. Gospe maslinske
ul. Hrvatskih književnika
ul. Ante Baljaka
ul. Franje Kuhača
ul. Branimira Gušića


Reci što misliš!