Događaji

subota, 20. svibnja

Otvara se Hajdukov Fan Shop, stižu Danijel Subašić i Gergo Lovrencsics

Otvara se Hajdukov Fan Shop, stižu Danijel Subašić i Gergo Lovrencsics
Miranda Cikotic/PIXSELL

HNK Hajduk Split poziva na svečano otvorenje novog Hajdukovog Fan Shopa u samom srcu grada Zadra u subotu, 20. svibnja 2023. godine, Široka ulica 14, od 11:00 sati.

Fan shop u Zadru je mjesto koje će biti oaza za sve istinske navijače Hajduka, gdje će moći pronaći najnoviju i najatraktivniju opremu, suvenire i sve što je potrebno da  iskažu svoju pripadnost prema voljenom klubu, ali i mjesto za kupnju službenih  proizvoda za sve simpatizere te posjetitelje i turiste ovog bisera Dalmacije. 

HNK Hajduk prije svega ima snažnu povijesnu povezanost s gradom Zadrom. Naime,  Hajduk je osnovan 13. veljače 1911. godine odobrenjem Carskog kraljevskog  namjesništva u prostoru Providurove palače u Zadru, a sam Zadar i njegova okolica  velika su navijačka baza i podrška. 

Otvorenje Fan shopa u Zadru označava važan korak u jačanju veze između Hajduka i  njegovih vjernih navijača u ovom dijelu Dalmacije. Grad Zadar ima bogatu sportsku  tradiciju i strast koju gaji prema nogometu, stoga smo sigurni da će ovo postati  nezaobilazno mjesto za sve zaljubljenike u nogomet i Hajduk. 

Za sve posjetitelje bit će organiziran zabavni program uz DJ-a, maskotu Rica, brojne nagrade i iznenađenja te, naravno, i posebnim gostima koji će uveličati ovo otvaranje,  a to su igrači Hajduka: Danijel Subašić i Gergo Lovrencsics! 


Reci što misliš!