Događaji

"mladi u fokusu"

Sjednica Nacionalnog odbora Mladeži HDZ-a održala se u Zadru

Sjednica Nacionalnog odbora Mladeži HDZ-a održala se u Zadru
Facebook

Na sjednici su nazočni članovi diskutirali o svim aktualnim političkim temama na razini RH, ali i na lokalnim i županijskim razinama.

 - Protekli vikend bili smo domaćini IV. sjednice Nacionalnog odbora Mladeži HDZ-a. Našem pozivu su se odazvali i ministar regionalnog razvoja i fondova EU Šime Erlić, gradonačelnik Grada Zadra Branko Dukić, zastupnica u Hrvatskom saboru Nikolina Baradić i zamjenik župana Zadarske županije Šime Vicković Vice preko video veze državni tajnik u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture Josip Bilaver, te su se svim nazočnim članovima Nacionalnog odbora prigodno obratili, oobjavii su izMladeži HDZ-a Zadar.

Kao domaćini, prisutne su pozdravili i predsjednik ŽO MHDZ Marko Bačić i predsjednica GO MHDZ Zadra Matea Bakmaz. Sjednicom je predsjedavala predsjednica NO Marina Matković, a na istoj se obratio i predsjednik MHDZ Maksimilijan Šimrak.

Posebno su istaknute brojne mjere koje je Vlada Republike Hrvatske donijela, a koje kontinuirano pokazuju da su upravo mladi u glavnom fokusu predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića i HDZ - Hrvatska demokratska zajednica.


Reci što misliš!