Događaji

Amaterska revija pasa

Je li vaš četveronožni prijatelj "Njuška godine"?

Je li vaš četveronožni prijatelj
Bojan Bogdanić

Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića organizira amatersku reviju pasa “Daj šapu”.

Ovo je već šesta godina zaredom da učenici, smjera veterinarski tehničar, organiziraju Amatersku reviju pasa u kojoj sudjeluju psi mješanci i psi iz skloništa „Privlaka“.

Amaterska revija pasa održat će se u petak, 2. lipnja 2023. ispred Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića, na adresi ulica dr. F. Tuđmana 24/h, Zadar, s početkom u 17 sati. Uz dobro društvo, glazbu i veselje družimo se s našim četveronožnim prijateljima i tražimo novu Njušku godine, Miss i Mistera azila za 2023. godinu!

Učenici škole, veterinarski tehničari, pozivaju sve mješance i njihove vlasnike da se prijave!

I ove godine škola surađuje sa Sklonište za životinje Privlaka uz  nadu da će mnogo nezbrinutih psića dobiti svoj novi dom.

Amaterska revija pasa namijenjena je vlasnicima pasa mješanaca kako bi se pokazala sva ljepota i raznovrsnost čovjekova najboljeg prijatelja. Revijom se želi podsjetiti javnost na brigu, prava i zaštitu kućnih ljubimaca i napuštenih životinja.

Kao i svake godine, PPVŠ Stanka Ožanića surađuje s lokalnim azilima koji u posebnom dijelu revije dovode nezbrinute pse koji su trenutno u njihovom smještaju. Time se želi upoznati sugrađane na mogućnosti ukoliko su u potrazi za kućnim ljubimcem i  dodatno potaknuti na udomljavanje nezbrinutih pasa.

Prijave za „Njušku godine“

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje vašeg ljubimca u Amaterskoj reviji pasa u organizaciji PPVS Ožanić, možete se prijaviti putem obrasca https://forms.gle/LsnrudkjySVLRzzc8  s osnovnim informacijama o psu: ime psa, ime vlasnika, kontakt, opis i broj čipa. Za sve informacije možete se obratiti na mail adresu revija.ozanic@gmail.com ili na broj 091/5624951.


Reci što misliš!