Događaji

vijećnika Akcije mladih

Policajci iz Gračaca priveli Marka Pupića Bakrača

Policajci iz Gračaca priveli Marka Pupića Bakrača
Dino Stanin/PIXSELL

U Policijskoj upravi zadarskoj potvrdili su za Radio Zadar da su poslijepodne policajci PP Gračac priveli Marka Pupića Bakrača, kako bi ga doveli u Policijsku postaju Zadar.

U policiji o tome nisu željeli ništa reći, osim da je u tijeku kriminalističko istraživanje i postupanje po kaznenoj prijavi Općinskog državnog odvjetništva, piše Radio Zadar.

Za uhićenje se odznalo kad je medijima je gradski vijećnik Akcije mladih Ante Rubeša poslao vijest. 

- Poštovani želimo Vas obavijestiti kako je naš vijećnik Marko Pupic Bakrac opet priveden, ovaj puta od policijske postaje u Gračacu koja će ga dovesti u Zadar na obavijesti razgovor u PP Zadar. Molimo Vas da ovo objavite kako bi javnost bila upucena o represiji koja se vrši nad vijecnicima Akcije mladih a upravo zbog otkrivanja i prijavljivanja kriminala i korupcije na najvišim razinama, napisao je u mailu bez naslova Rubeša. 

Ranije,  oko 14 sati medijima se obratio i sam Pupić-Bakrač. Napisao je kako su ga pozvali iz kriminalističke policije, te ga pitali gdje se nalazi.

- Policijskog službenika sam uputio da izvadi uhidbeni nalog, da dođu po mene, stave mi lisice na ruke i odvedu me jer nemam namjeru nakon svih maltretiranja dobrovoljno dolaziti u postaju. S obzirom na gore navedeno možete očekivati moje ponovno skoro hapšenje. U svezi čega i zbog čega nemam ni u primozgu, vidjeti ćemo. Ako želite podrobnije informacije nazovite PU Antona Dražine jer valjda oni znaju zbog čega me opet hapse, napisao je tada. 


Reci što misliš!