Događaji

24. ožujka

Predstavljanje šibenske Udruge Mladih EU i zadarske udruge Centar nezavisne kulture Zadar

Predstavljanje šibenske Udruge Mladih EU i zadarske udruge Centar nezavisne kulture Zadar
Info Room/Press

Nastavljaju se događanja u projektu ''Info Room - Izgradnja sustavne podrške organizacijama civilnog društva''.

Nakon nekoliko edukativnih radionica, slijedi i prvo gostovanje i predstavljanje udruga civilnog društva koje će se održati u petak, 24. ožujka u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar u 11:00 sati.

 

Iz Šibenika dolazi Matej Matić iz Udruge Mladih EU koja provodi niz projekata vezanih za sudjelovanje mladih u razvoju lokalne zajednice.

Svoje aktivnosti predstavit će i Andrej Fric iz Centar nezavisne kulture Zadar.

 

Na događanju pod nazivom „Od administracije do kreacije“ gosti će razgovarati o problemima na koje nailaze u svojem radu, o rezultatima koje ostvaruju i dijele te kako razvijaju suradnju s lokalnim dionicima. 

Aktualna tema pokretanja društvenih centara za mlade u Zadru i Šibeniku bit će središnja tema o kojoj će razgovarati gosti, ali i publika jer nakon predstavljanja slijedi  druženje i umrežavanje sudionika.

0cf77a4ec67dc29313a279063865cc0a.png?v=2

Projekt ''Izgradnja sustavne podrške organizacijama civilnog društva'' provodi se od 1. prosinca 2021. do 31. svibnja 2023. godine.

Vrijednost projekta je 53.428,69 EUR-a, uz 100% financiranje.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, a provodi ga ZOE Centar za unapređenje i razvoj zajednice kao nositelj projekta, uz Grad Zadar partnera na projektu.


Reci što misliš!