Događaji

prijave do do 2. travnja

Brlog poziva izlagače na Craft market #10

Brlog poziva izlagače na Craft market #10
eZadar

- Mjesto poznato je poznato (Andrije Hebranga 6), a datum: subota, 15. travnja 2023. Start je u 11h pa dok god nam bude dobro, poručuju iz Brloga.

Otvaren je POZIV ZA SUDJELOVANJE ZA IZLAGAČE I BUVLJAKUŠE od danas, 21. ožujka do 2. travnja u ponoć! Prijava na e-mail: brlog točka beer točka bar@gmail.com

SAJAM/IZLAGAČI:

- Pozivamo sve obrtnike, umjetnike, kreativce, dizajnere, grafičare i OPG-ovce da nas se jave u slobodnoj formi sa par rečenica o sebi, tko su, što su i sa par fotografija svojih proizvoda i djela na navedeni e-mailBUVLJAK:

- Pozivamo i sve zainteresirane male hrčke koji se žele riješiti svojih krpica da se jave na gore navedeni e-mail da žele imati svoj štand za prodaju svoje rabljene odjeće.
Kotizacija za sudjelovanje iznosi 13 EUR za stol veličine 200 x 80 cm! Ukoliko je nekome dovoljno pola veličine navedenog stola, neka to navede u prijavi te je onda iznos kotizacije 6,5 EUR! Odluku tko će izlagati javit ćemo izlagačima i buvljakušama na dan 3. travnja

- Također nastavljamo sa svim ostalim zabavnim aktivnostima:
- izlaganje radova u Craft Art galeriji – javite seeeee  [�]
- kreativni kutak – više INFO o radionicama USKORO!
- ostati gladni i žedni nećete  [�]- Kao što vam je već poznato udružujemo male obrtnike, umjetnike, kreativce sa zadarskog područja sa buvljak scenom. Širimo priču, širimo broj craftera i buvljakuša.
Pomozite nam u ostvarenju ciljeva, a to je da zajedno podržimo male obrtnike i poduzetnike u našoj sredini i da Vašim doprinosom povećamo održivu i cirkularnu ekonomiju i da se nastavimo ugodno družiti.

- Pratite nas na stranici Brlog craft bar & shop jer ćemo sve do dana održavanja Craft marketa #10 predstaviti naše izlagače pa da znate tko i što Vas očekuje.


Reci što misliš!