izradili zavidnu količinu kolača
Bogatstvo okusa i mirisa! Učenici u pripremi za Svjetski dan Downovog sindroma
Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića u pripremi je za Svjetski dan Downovog sindroma
U mješavini mirisa tek ispečenih kolača, zumbula iz staklenika i vina iz podruma prolazi još jedan naš uobičajeni radni dan, ali kad smo na korak do proljeća sve je nekako veselije!
Nastavnice s učenicima izrađuju darovne košarice sa sadnicama, s vrtlarima i pomoćnim vrtlarima je u pripremi gipsanih ukrasnih jaja, a pomoćni pekari izradili su zavidnu količinu kolača!
S druge strane, agroturisti filtriraju vino, a vrtlari paze na tek niknule biljke u stakleniku!
Na katu su veterinari koji ovaj tjedan mijenjaju veterinarsku
ambulantu sa školskim praktikumom.
Izdvojeno
-
Na prigodnoj svečanosti u ponedjeljak je u zagrebačkom hotelu Westin predstavljena poštanska marka s likom legendarnog nogometnog trenera i bivšeg izbornika hrvatske reprezentacije Miroslava Ćire Blaževića, koji je umro u veljači prošle godine.
-
Najviše vrijednosti na srednjem Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije između 23 i 25 °C. Popodne i navečer porast naoblake, zatim i kiša
-
Kako proslaviti rođendan, onako kako oni to najbolje znaju, radno. Ovog vikenda za 10.rođendan kluba BBK Pakoštane bilo je domaćini Nacionalnog prvenstva MTB-a u kategoriji maraton.
-
Domaćini su od početka bili bolja momčad, s raznovrsnijom i strpljivijom igrom, dok je Zadar sve više zaostajao kako je vrijeme prolazilo...
Reci što misliš!