Događaji

Radost za najmlađe

U Kalima otvorena igraonica za djecu ''Cinci Linci''

U Kalima otvorena igraonica za djecu ''Cinci Linci''
Naši školji

Djeca u Kalima, ali i iz drugih mjesta na otoku, dobila su novo mjesto za zabavu, učenje i razbibrigu.

Na adresi Put Male luke 40, odgojiteljica Katarina Mijatović otvorila je igraonicu “Cinci Linci” u kojoj će se moći, između ostalog, organizirati dvosatne proslave rođendana.

 

- Organiziranje i proslava dječjih rođendana bit će moguće u prostoru igraonice, ali i vani u prirodi. S roditeljima će se dogovarati program slavlja u trajanju od dva sata, pri čemu oni neće biti na proslavi, osim ako to ne žele ili ako su djeca mlađeg uzrasta, nego će djecu dovesti i doći po njih po završetku rođendana, objašnjava vlasnica Katarina Mijatović.

Dodaje da postoji unaprijed određen plan provedbe rođendana koji se može modificirati ovisno o željama djece ili roditelja te usklađen s dobi slavljenika i ostalih gostiju.

 

- Roditelji će biti slobodni, a djeca pod nadzorom stručnih osoba, odgojitelja – animatora. Prostor u kojemu će se odvijati rođendani u potpunosti je siguran i bit će opremljen tako da će u prvom planu biti sigurnost djece. Pribor za igru i aktivnosti zadovoljavat će sve ergonomske standarde i standarde sigurnosti, što je vrlo bitno budući da su primarni korisnici usluga djeca. U sklopu proslave postoji mogućnost oslikavanja lica i tijela, organizacije plesnih radionica i sadržaja za roditelje, najavljuje.

 

Ističe da će se u igraonici dva do tri puta tjedno u jutarnjim terminima po skupinama organizirati i različite radionice.

Bit će i tematskih večeri za djecu (filmska večer, pidžama party, disco popodne, subotnja špica…), ali i za roditelje (čitateljski klub, radionice i edukacije).

 

- Planiramo za proljetnih praznika organizirati Proljetni kamp koji će obuhvaćati nekoliko radionica. Postupno ćemo, prema potrebi, uvoditi nove aktivnosti i popodnevnu igraonicu za djecu, otkriva Katarina Mijatović.

 

Radno vrijeme igraonice bit će u popodnevnim satima, a rođendani po dogovoru.

Na Facebook profilu objavljivat će se tjedni raspored događanja, odnosno radno vrijeme.


Reci što misliš!