Događaji

1. ožujka

Okrugli stol: Održivi turizam – izazovi za lokalnu zajednicu

Okrugli stol: Održivi turizam – izazovi za lokalnu zajednicu
Dino Stanin/PIXSELL

Okrugli stol održat će se 28.veljače 2023.godine u prostorijama Koncertne dvorane braće Bersa, Kneževa palača, Poljana Šime Budinića 3, Zadar, s početkom u 10:30 sati.

U povodu Međunarodnog dana civilne zaštite i Dana civilne zaštite u Republici Hrvatskoj koji  se obilježava 01.ožujka zadovoljstvo nam je pozvati Vas na okrugli stol na temu: „Održivi turizam – izazovi za lokalnu zajednicu“ 

Na okruglom stolu sudjelovat će predavači koji će iz svoje nadležnosti iznijeti informacije i  spoznaje vezano uz aktualnu temu s ciljem rasprave sa sudionicima. 

Predavači: 

- Mihaela Kadija, univ.spec.oec, Direktorica Turističke zajednice Zadarske županije  („Turizam Zadarske županije – trendovi u turizmu“) 

- Miroslav Andrić, mag.ing.agr., Voditelj Službe civilne zaštite Zadar („Provedba mjera  civilne zaštite u kampovima“) 

- Igor Milić, v.pred.mag.ing.admin.chris., Predstojnik Centra za stručno obrazovanje i  usavršavanje, Veleučilište V.Gorica („Organizacija civilne zaštite u lokalnoj zajednici“) - Slaven Gospić, kriminalist, Voditelj zaštitarske i spasilačke službe Turisthotel d.d. („Izazovi u organizaciji osiguranja kampova i turističkih središta - mjere prevencije“) 

Uvažavajući značaj turističke djelatnosti kao pokretača gospodarskih aktivnosti, držimo  iznimno važnim provoditi preventivne aktivnosti, sa naglaskom na sigurnost turista i lokalnog  stanovništva. 

Na Okrugli stol, pozivaju se vlasnici/voditelji pojedinih turističkih kampova, teritorijalno  nadležni načelnici stožera civilne zaštite, načelnici/gradonačelnici JLS i direktori/ce turističkih zajednica. 


Reci što misliš!