Događaji

snijeg i orkanska bura

Zbog prometnog zastoja na području općine Gračac i grada Obrovca organiziran prihvat i okrjepa na dvije lokacije

Zbog prometnog zastoja na području općine Gračac i grada Obrovca organiziran prihvat i okrjepa na dvije lokacije
Željko Mršić/PIXSELL

Iz službe Civilne zaštite Zadar obavještavaju kako je zbog snježnih padalina i orkanske bure došlo do prometnog zastoja na području općine Gračac i grada Obrovca te je organiziran prihvat i okrjepa svim potrebitima na dvije lokacije.

- KIC NAPREDAK  u Gračacu, ulica Nikole Tesle 37 (kod mosta u centru Gračaca).

- DJEČJI VRTIĆ u Obrovcu, ulica Ivane Mažuranić 4.

Kako su ranije izvijestili iz Hrvatskog auto-kluba, od 14,30 sati do daljnjega nema slobodnog cestovnog pravca za sve skupine vozila iz smjera Dalmacije prema unutrašnjosti i obrnuto.

Zbog prometnih nesreća prekinut je promet na državnoj cesti Obrovac-Gračac (DC27) gdje je prepriječeno teretno vozilo, a vozi se jednim trakom, naizmjence, na dionici Kistanje-Knin u mjestu Radučić (DC59).

U tijeku je zimsko održavanje cesta pa su česti zastoji iza vozila zimske službe koja se kreću sporije. Vozače iz HAK-a pozivaju na strpljenje.

Zimski su uvjeti na većini cesta u Lici i Gorskom kotaru te u unutrašnjosti.

Na dionici Jadranske magistrale (DC8) Bakar-Novi Vinodolski, dionici autoceste A7 Draga (Rijeka Istok)-Šmrika, državnoj cesti između čvora i mjesta Križišće, lokalnoj cesti Kraljevica-Križišće (LC58107) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

U prekidu su brojne trajektne, brodske i katamaranske linije.


Reci što misliš!