Događaji

priča s paga

"Pago from Pag": prodaja slikovnice i suvenira za pomoć azilima

K. Mustapic

Pago je četiri mjeseca staro štene Dalmatinca s otoka Paga. A ova priča i ne bi bila drugačija od ostalih psećih priča da Pago uskoro ne objavljuje svoju slikovnicu Dalmatinac Pago (od Luna do Fortice)

Dalmatinskih pasa je sve manje. Koliko su zapravo prekrasni dostojanstveni super inteligentni, uvijek dobro raspoloženi... Nažalost, Dalmatinaca je sve manje u Hrvatskoj stoga je ideja da već ovo ljeto  postanu vidljivi.

fc0bf64dd3bb2b5de9bac70926cfaf31.jpg?v=2

- A zahvaljujući Pagu, Dalmatincu sa otoka Paga, došla sam na ideju vidjevši koliko pozornosti izaziva gdje god se pojavi, u gradu Pagu mu već svi znaju ime, priča nam Kristina Alaburić.

Ideja je Suvenir lik pravog Dalmatinca i to sa otoka Paga. Pago će za početak imati svoju slikovnicu kojom će predstaviti sva mjesta otoka Paga. 

Pago je četiri mjeseca staro štene Dalmatinca sa Paga. A ova priča i nebi bila drugačija od ostalih psećih priča da Pago uskoro ne objavljuje svoju slikovnicu Dalmatinac Pago (od Luna do Fortice), kao i da će uskoro dobiti plišanca sa svojim likom, suvenire, Pago from Pag. 

0919d66d92be3de5c2a3e98a330e2d7d.jpg?v=2Malo ljudi zna koliko su zapravo stara pasmina i da njihovi korijeni u Dalmaciji sežu još  u 17st. Toliko je povijesti i priča vezano uz njih već tim su atrakcija! 

Dio od prodaje suvenira sa Pagovim likom ići će azilima u Hrvatskoj. 


Reci što misliš!