Događaji

Pedijatrija KBC-a Sestre milosrdnice u potpunoj funkciji nakon sanacije stropa

Pedijatrija KBC-a Sestre milosrdnice u potpunoj funkciji nakon sanacije stropa
pixsell

Ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice Davor Vagić izvijestio je u utorak da Klinika za pedijatriju KBC-a funkcionira u punom prostornom kapacitetu, nakon sanacije stropa u hodniku koji se djelomično urušio prošli tjedan.

Nakon što je 15. veljače došlo do ulegnuća dijela spuštenog stropa na Klinici za pedijatriju KBC-a uslijed popuštanja dijela nosive potkonstrukcije protupožarnog energetskog kanala, ulegnuće je uklonjeno, a Klinika za pedijatriju vraćena je u rad u punom prostornom kapacitetu, priopćio je dr. Vagić.

Cijelom dužinom glavnog hodnika Klinike za pedijatriju učinjena je djelomična zamjena, ojačanje i pričvršćenje potkonstrukcije protupožarnog energetskog kanala te je spušteni strop vraćen u prvobitno stanje. 

Tijekom sanacije napravio se i pregled energetskih kanala cijele etaže, kao i etaže ostalih Klinika u istoj zgradi, kako bi se izbjegli novi štetni događaji i potencijalne opasnosti za sve korisnike Klinika.

Sanacija navedene progresivne štete uzrokovane potresom trajala je svega 48 sati, a tijekom proteklog vikenda medicinske sestre Klinike za pedijatriju vratile su Kliniku u prvobitno stanje za što ugodniji boravak malih pacijenata, istaknuo je u priopćenju ravnatelje KBC-a Vagić. 


Reci što misliš!