Događaji

evo detalja

Ništa od radova u turističkoj sezoni, MO Diklo postigao dogovor s izvođačima

Ništa od radova u turističkoj sezoni, MO Diklo postigao dogovor s izvođačima
I. P.

Stiglo je zajedničko priopćenje MO Diklo i Odvodnje nakon sastanka sa Izvođačem koji je tražio nastavak radova i za vrijeme turističke sezone.

“Poštovane mještanke i mještani Dikla, nastavno na sastanak zainteresiranih mještana i predstavnika Mjesnog odbora Diklo s predstavnicima Naručitelja, tvrtke Odvodnja d.o.o. Zadar i Izvođača radova na temu dinamike radova na Projektu poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Zadar-Petrčane na području MO Diklo donosimo sljedeće zaključke:

Nastavno na zahtjev Izvođača da se radovi obavljaju za vrijeme turističke sezone, Mjesni odbor i Naručitelj tvrtka Odvodnja d.o.o Zadar zaključno su utvrdili da će se RADOVI OBUSTAVITI ZA VRIJEME TURISTIČKE SEZONE, na prostoru obale od 1. lipnja do 15,. rujna, a u ulicama od 15. lipnja do 15. rujna.

Do 15. lipnja nastavljaju se radovi na sljedećem području:

– na području obalnog pojasa od Sv. Petra prema Taverni

– u ulici Put Njivica u smjeru prema Peroševoj

– u Barešićevoj i Školskoj ulici

– na sporednim odvojcima ulice Rampada

Dodatno VAŽNA OBAVIJEST za naše mještane je da će se za prekop ulice Rampada (glavnog dijela ulice) koja je ujedno i jedan od dva ulaza u mjesto dati privremeno odobrenje na razdoblje od 35 dana te će se isto produljivati ovisno o tijeku radova. Nakon 15. rujna daljnja dinamika obuhvaća nastavak radova na potezu Krešimirove obale od „Klanca“ do „Gredelja“ i u preostalim ulicama. Nakon ažuriranja prijedloga dinamičkog plana organizirat će se sljedeći sastanak te će isti biti prezentiran svim zainteresiranim mještankama i mještanima. Sljedeći sastanak predviđen je za mjesec dana, a u slučaju potrebe održat će se i ranije.”

 


Reci što misliš!